I AFTEN @ DUNKEL

Regnsky præsenterer 2. oktober

Vi holder fest igen!
Denne gang et regulært blogparty, hvor Regnsky præsenterer to af Danmarks bedste blogging dj’s og dj’ing bloggers. Her er tale om TROELS ABRAHAMSEN aka mand bag bloggen SUPERTROELS.DK.
Troels Abrahamsen kan næppe kaldes en vårhare indenfor den danske musikscene. Som frontmand i Veto og producer af elektronisk musik under diverse aliaser er Troels tilbage under eget navn. Troels Abrahamsen har blogget om musik, musikbranchen og alt omkring scenen på www.supertroels.dk i et par år, og det anbefales at svinge forbi og blive klogere.

EMODRENGINDIEPIGE.DK er efterhånden en af Danmarks længst levende blogs. Med særlig stort fokus på indiepoppen og et altid højt niveau, spiller de tre kvalitetsbevidste svende op til dans. Efter foråret igennem at have spillet på Jolene, Ritz og Rust et væld af gange, er de parat til at konfrontere Dunkel-crowded.

Med på aftenens lineup er også svenske Andycap. Andycap gjorde sig første gang bemærket, da han figurerede på VUF’s 1. kompilation med nummeret Criminal Support, tilbage i 2008. Siden er det kun gået fremad for AndyCap, som i denne forbindelse besøger Købenavn for første gang. AndyCap er tilknyttet Århus-baserede Tubescream Booking, og spiller i den forbindelse også til festivalen Klub 127 dagen før ankomsten til hovedstaden.

Både Vinnie Who og A Boy Named Sue er hhv. en klassiker i det københavnske natteliv og en af de lidt nyere konstellationer, der garanterer for electro, disco, indie, oldies og alskens godt fra gemmeren, når festen holdes kørende ud på morgenen.
Vinnie Who parkerer i aftenens anledning tourbussen i garagen og tager et velfortjent pitstop på Dunkel. Her gives inspirationskilderne og lidt af egne sager nyt liv når aftenen skal i gear.

Det hele løber af staben på Dunkel i København, hvor der fristes med fri entre til 01, happy hour til 02, fest til kl. 7 og mulighed for at hente de langsomme venner med til fest for en 30 kr. efter 01.

LINEUP:
Troels Abrahamsen (Supertroels, Veto)
AndyCap (SE, VUF)
A Boy Named Sue (Jolene, Ritz)
Vinnie Who (djs)
Emodreng Indiepige
Regnsky djs


DUNKEL
Vester Vold
gade 10
Kbh. V.

Fri entré til 01
Happy hour til 02

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. O.live.R says:

  Thanks for the bloglove!!!!

  And sorry for the “e” in Regnsky where no “e” is necessary!!! I’ve chanced it….

  And now, it would be nice to see a “Globalibre”-Link on your Blogroll!! :-)

  Cheers from Dortmund/Germany!

  O.live.R

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?