Get color!

HEALTH

Første gang jeg bemærkede dem, var i forbindelse med vennerne i Crystal Castles’ succesremix af deres nummer Crimewave. Siden da har det Los Angeles-baserede band, HEALTH, fået rig mulighed for at vise deres hitpotientale på egen hånd. De er lige nu aktuelle med deres, hvis man ser bort fra remixalbummet HEALTH/DISCO fra 2008, andet album Get Color som de fleste medier dog af uvisse grunde kalder bandets debut.

Hvis man har det mindste kendskab til HEALTH, ved man at støj og eksperimenter er nøgleord for bandets lyd. Derfor kommer det ikke bag på mig at de har valgt et nummer som Die Slow til førstesingle, da det både indbegreber gruppens stil ret godt, men også et af de mere tilgængelige numre, og samtidig lidt af en ørehænger. De har selvfølgelig pyntet ekstra godt på det eksperimenterende element i videoen, som kan ses herunder.

Jeg smider lige et par numre op som opsamling. Her får du Die Slow + et rigtig fedt Tobacco remix, og som en bonus også Crimewave i begge de omtalte versioner.

HEALTHDie Slow
[audio:https://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/09/Die-Slow.mp3]

HEALTH Die Slow (Tobacco Remix)
[audio:https://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/09/Die-Slow-Tobacco-Remix.mp3]

HEALTHCrimewave
[audio:https://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/09/Crimewave.mp3]

Crystal CastlesCrimewave (Crystal Castles vs. HEALTH)
[audio:https://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/09/Crimewave-Crystal-Castles-vs.-HEALTH.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *