En himmel fyldt med kærlighed

Air

Min kærlighed er for evigt ubrydelig! I hvert fald når det gælder Air. Den elskelige franske duo som står bag nogle af de allermest velkomponerede chillout numre i nyere tid.

Som nogle måske har bemærket er det noget tid siden at deres femte album Pocket Symphony blev tilgængelig for almindeligt dødelige, men hvis man håber på snart at blive sendt en tur tilbage langt op i himlen til skyerne, kan jeg med glæde meddele ankomsten af  opfølgeren.

Allerede i juli kunne vi høre toner fra det kommende album. Det skete i form af nummeret Do the Joy som Air lagde op til frit download for at glæde de mange utålmodige fans. En sang med et robotagtigt udtryk, men en samtidig gennemført afslappende effekt som kun Air kan forme.

I august var første rigtige single så ude. Sing Sang Sung er på mange måder anderledes fra Do the Joy. En yndig kvindevokal, finurligheder og bjælder tager lytteren på en rejse til et eventyrligt og helt igennem nuttet univers, som skaber associationer til en forjættet verden i stil med den som Alice i sin tid besøgte. Dog er begge numre efter meget tydeligt i Airs ånd.

Love 2, som bliver pladens navn, vil være på gaden den 2. oktober og blot ud fra disse to sange, tror jeg der er endnu et hitalbum i vente. I mellemtiden kan man heldigvis nyde godt af de to omtalte numre nedenfor, og iøvrigt se den spritnye video til Sing Sang Sung her.

AirSing Sang Sung
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/09/Sing-Sang-Sung1.mp3]

AirDo the Joy
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/09/Do-the-Joy1.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *