Ellelli, leeelliaaah.

Så, nu skal vi vidst væk igen fra diverse mixtapes. Selvom de alle er gode, er de på grund af længden dog ikke så nemme at forholde sig til, da det kræver ret meget tålmodighed. På den front er numre med en varighed under 10 minutter nok nemmere at forholde sig til.

Derfor vil jeg hjertens gerne slå et slag for et Kalabrese-remix af Madioko N Rafika og nummeret Elleli. Ja, det er to kunstnere fuldstændigt ukendte for mig, så jeg tog en kigger på historien bag disse to navne. Kalabrese er åbenbart en anerkendt fyr fra Schweiz,  der har lavet musik siden 2000 og flere udgivelser på samvittigheden, heriblandt en fuldspiller fra 2007. Madioko N Rafika har knap så meget erfaring at byde på – de har kun været aktive med udspil i et års tid. Jaså.

Dette remix figurerer på Secret Weapons EP fra tidligere dette år, en udgivelse der har flere kunstnere med indover – Point G, Jark Prongo og Oscar G. Ellelli-remixet byder på en cocktail af deep house og africanske wibes tilført afrikansk-ish vokaler. Jeg fatter absolout ingenting af sangstykket, men hold fast hvor er det godt og holdbart. Ja, det passer sågar ind en tirsdag aften, hvor man selvfølgelig ikke har nogle planer.

Madioko N Rafika Ellelli (Kalabrese Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/09/02-Ellelli-Kalabrese-Remix.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *