Står stadig ved din bagdør

Taxi Taxi!

Oftes kan man koble musiknumre eller bands sammen med forskellige perioder i ens liv, og derfor ende med at få et helt specielt forhold til det, som gør at når man hører det engang senerehen, bliver taget tilbage til en følelse eller sindstilstand som man egentlig havde fortrængt. Sådan har jeg det med en hel del musik.

Et af de bands er den svenske duo Taxi Taxi! som består af de smukke enæggede tvillinger, Miriam Eriksson Berhan og Johanna Eriksson Berhan. I foråret 2007 udgav de deres første udspil. Det gjorde de via det danske pladeselskab Rumraket med en selvbetitlet EP der indeholdte seks både naivt søde og dybsindige sange, skrevet og sunget af de dengang kun 17 år gamle piger.

Dette år er et begivenhedsrigt år for tvillingerne. I april kom opfølgeren til 2007-succesen i form af den tre numre lange EP ved navn Step Out Into The Light, og allerede den 21. september vil deres debutalbum, Still Standing At Your Backdoor, være klar. Helheden synes er være intakt. Den karakteristiske sårbarhed i de store stemmer, og den intime steming er tydeligt bibeholdt. Du behøver ikke at tage mit ord for det. Her er to numre fra det kommende album:

Taxi Taxi!More Childish Than In A Long Time
[audio:https://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/09/More-Childish-Than-In-A-Long-Time.mp3]

Taxi Taxi!Ripest Fruit
[audio:https://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/09/Ripest-Fruit.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *