Add this song to your life

Buda og Krede fra Klovn har remixet islændingene fra GusGus og det nye nummer Add This Song, som medvirker på det nye studiealbum 24/7, der udkom for et par uger siden på det tyske label Kompakt. For meget info på een gang? Nu må du trække vejret igen.

Resultatet er et åndssvagt frækt og aldeles anbefalelsesværdigt tech house nummer i et buldrende tempo. Ønsker man at høre remix-bidrag fra andre kunstnere, så tjek nedenstående link. Udover Klovn-remixet er bidraget fra Lopazz & Zarooka også værd at lytte til. Og overvej så også lige, om man ikke burde investere i et Klovn-remix i bedre kvalitet?

GusGus Add This Song (Klovn Mix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/09/05-Add-This-Song-Klovn-Mix.mp3]

Køb GusGus-remixes hér.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *