The Indian (Mock & Toof Remix)

POLLYester

Englændere og tyskere ka’ sgu da ikke arbejde sammen!
Nuvel, 2. verdenskrig er for længest et overstået tema, og ovenstående sterotypisering er nok en anelse overdramatiseret, men når en tysk scream-art inspireret kvinde bliver remixet af to london-baserede discoproducere, er det stadigt en øjenbrynsløftende og uappetitlig kombination. På papiret…

Mock & Toof er tilbage med endnu af deres umiskendelige, funkede og dansable remixes. Denne gang har de svunget tryllestaven over tyske énmandsband POLLYester og hendes nummer The Indian, som figurerer på den 12″eren Round Clocks. Det originale nummer er langt mere new wave/no wave-fiksceret, og selvom også dét nummer er anbefalelsesværdigt i sig selv, ønsker jeg alligevel at fremhæve nok et Mock & Toof-remix, der byder på sydlige percussions og en masse reverb – simpelthen fordi det er så godt til sådan et kedeligt, dansk vejr.
Så jo, englændere og tyskere kan godt arbejde sammen. Og disse burde gøre det noget oftere, hvis det har lige så positive udfald som dette.

Round Clocks 12″:
1. Round Clocks
2. Round Clocks (Mooner’s Dancemix)
3. The Indian (Mock & Toof Remix)
4. The Indian

Køb musikken fra Round Clocks hér.

POLLYester The Indian (Mock & Toof Remix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/08/03-The-Indian-Mock-Toof-Remix.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. It sounds similar to Kreidler from Düsseldorf (Germany), with a fine funky/spooky Flow !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?