Ofterschwang

Kompakt Total 10, bl.a. featuring Jürgen Paape

De fleste har sikkert hørt om Jürgen Paape, men ingen ser ud til at kunne huske, hvorfra de stiftede bekendtskab til den tyske minimal/tech house-kunstner (okay, det er måske bare mig der har det sådan). Nu er han imidlertidigt klart med nyt materiale på kompilationen Kompakt Total 10 – en årlig udgivelse som altså nu runder et skarpt hjørne, hvorfor det Köln-baserede pladeselskab Kompakt kan fejre sin egen 10 års fødselsdag med en stjerneparade af navne, hvor de fleste medvirkende har været en del af grundstenen for det tyske technolabel.

En af disse er altså Kompakt-medejeren Jürgen Paape, der medvirker med et nyt nummer, som har fået titlen Ofterschwang. Selvom det blot er lidt over et år siden, at tysk senest var en integreret del af min skolegang, så er jeg tilsyneladende ude af stand til at oversætte ordet til almindelig dansk. Psst, så hvis der er nogen der kan hjælpe mig hér, så råb endeligt højt, psst.

Det er altså er ret mærkværdigt nummer… Min første indskydelse er, at Ofterschwang ville passe bedre ind i en eller anden Tim Burton-animationsfilm, på grund af nummerets drilske og legesyge lige-op-i-fjæset-ness – ja, og så særligt pga. trompetstykket. Men efter nogle gennemlytninger er det rent faktisk trompeten og den svage koklokke, som rumstrerer i baggrunden, der giver dette nummer en dejlig kant. Jeg må ærligt indrømme, at jeg endnu ikke har fået gennemlyttet hele Kompakt 10 Total endnu, men hvis Jürgen Paape viser stilen med Ofterschwang, vil jeg helt sikkert anbefale at man tager og lytter til albummet og måske køber hele eller dele af albummet hér.

Jürgen Paape Ofterschwang
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/08/Jürgen-Paape-Ofterschwang.mp3]

Kompakt Total 10:
CD 1
01. DJ Koze – 40 Love
02. Thomas/Mayer – Total 9
03. Justus Kohncke – (It’s Gonna Be) Alright (Dirk Leyers Mix)
04. Shumi – The Wind and the Sea
05. Sam Taylor-Wood – I’m in Love with a German Film Star (Gui Boratto Mix)
06. Ada – Lovestoned
07. Coma – Sum
08. Gui Boratto – No Turning Back (Wighnomy’s Likkalize Love Rekksmi)
09. Nicolas Stefan – Closer
10. Jonas Bering – Who Is Who

CD 2
01. Justus Kohncke – Give It to Me Easy
02. Matias Aguayo – Walter Neff
03. Mayburg feat. Ada – Each and Every Day
04. Gotye – Heart’s a Mess (Supermayer Mix)
05. The Field – The More I Do (Thomas Fehlmann Mix)
06. Burger/Voigt – Wand Aus Klang (It’s a Fine Line Mix)
07. Wassermann – Berg und Tal (Instrumental)
08. Jurgen Paape – Ofterschwang
09. Reinhard Voigt – Am Limit
10. Mugwump – Ignored Folklore
11. Pachanga Boys – Fiesta Forever

Translate to English

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. nick says:

    virkelig fedt nummer imo

  2. Thomas says:

    Jürgen Paape er svedig. Come Into My Life fra 9’eren og So Weit Wie Noch Nie er bestemt også værd at anbefale!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?