Nye festligheder fra Zombie Disco Squad

Zombie Disco Squad

Kan I huske, hvordan bailefunken nærmest totaltdominerede for et par år siden, og at kvalitetsstemplets størelse hang sammen med musikkens beskidthed og dens underground-ish? Tiderne har ændret sig, og de kunstnere, som red på en bølge af en succes da denne tid toppede, har måttet forsøge at fornye sin lyd, hvis udgangspunktet var at man ville tilpasse sig de nuværende tendenser. En af disse er de to englændere Lucas Hunter og Nathan Self fra den engelske duo Zombie Disco Squad, som først fangede min opmærksomhed med nummeret Straight Boy for 2-3 år siden.

Siden er meget vand løbet over broen, som man siger, og udover at have turneret verden tynd (som også tæller et par danske besøg op til Roskilde Festival) har Zombie Disco Squad også medvirket på en masse forskellige udgivelser, hvad enten de selv har lavet numrene eller remixet kollegaers ditto. Og det er også dét, det kortfattet skal omhandle i denne omgang.
Tilbage i maj udkom Hunter og Self med deres seneste ep, Banging On Drums, som udove Banging indeholder nummeret Vie!, en ep som udkom på Made To Play, et label som også tidligere har huseret en ZDS-udgivelse. Det er bailefunk og brasiliansk vokal i en opdateret version, som har integreret elementer fra den nuværende bølge af organiske house-numre. Jeg kan af en eller anden grund ikke holde op med at spille det, og jeg håber at jeg langt fra er den eneste.

Moving on… For et par uger siden var Zombie Disco Squad så igen på spil. Denne gang havde de remixet landsmanden Mumdance‘s samarbejde med franskmanden Brodinski, nummeret Eurostarr – som en kort gennemgang var de andre remixere af dette nummer High Rankin samt Nic Sarno. Ligesom hos Vie! er der tydeligvis kommet flere analoge og organiske beats på toppen af ZDS’ remix – et nummer, som simpelthen formår at køre på alle trykpumper uden at overspille. Nydeligt!

Mumdance & Brodinski Eurostarr (Zombie Disco Squad Remix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/08/02-Eurostarr-Zombie-Disco-Squad-Re.mp3]

Zombie Disco Squad Vie!
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/08/Vie-1.mp3]

Translate to English

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. HP says:

    oh eurostarr-tracket er h0t mårten!

  2. Jeg tror nu man siger der er løbet vand UNDER broen he he

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?