Marina & Soko make a Mum

Marina & Soko

Et nyt projekt har set dagens lys, i en tid, hvor musikere nok mest stræber efter at indtjene så mange penge med så desperate og letkøbte midler som muligt, under den igangværende finanskrise. Dette er faktisk det tredje indlæg i træk om et “side”projekt.
Først var det Discovery.
Så var det Major Lazer.

Nu er tiden kommet til Marina & Soko. Denne pigeduo består, sjovt nok, af brasilianske Marina (Ex-Bonde Do Role) og franske Soko (“I’ll kill her” og “I will never love you more”).

Det hidtil eneste nummer fra disse eksotiske kællinger hedder såre simpelt Mum og er det første resultat af et samarbejde mellem IHEARTCOMIX og Pure Groove, som sammen udsender en række 7″er. Dette nummer er desuden produceret af Radioclit (som også er med i sit eget projekt, The Very Best), og bygger på en velkendt sample fra det gamle nummer Low Rider fra War.

Jeg kan sgu godt lide det. Ingen hånlige bemærkninger hér, vokalen er dejlig på sådan en tegnefilm-ish måde, frisk fra havet og så videre. Og så siger man da ikke nej til en gang Low Rider, hvis det falder lige ned i skøddet på én.

Marina & Soko Mum
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/08/Mum.mp3]

+ en lille bonus:

War Low Rider
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/08/lowrider.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *