Caie! & Lagora @ Dunkel, 14. august

New Kids On The Decks

På fredag blænder Dunkel op for endnu en omgang New Kids On The Decks, hvor de to dj-duoer Ung Flugt og Trolle & Rosenstand som sædvanligt vil vende plader. Hovednavnet, som vanligt går på skift og tidligere har kunstnere som Stimming, H.O.S.H., Mathias Meyer og Patlac lagt vejen forbi, er på fredag de to tyske technoartister Caie! og John Lagora. I en årrække har de hver især produceret musik med stor succes, men i starten af 2009 begyndte de at udsende musik i et samarbejde. Et samarbejde der blandt andet har ført til den ultrapopulære Dirty Wings EP og den melodiøse Porcelain EP. De fælles produktioner foregår således, at  numrenes skitse udarbejdes sammen, hvorefter de to tyskere går igang med hver deres fortolkning af den oprindelige skitse. På Dirty Wings har det for eksempel udformet sig i White Wings og Black Wings, af hhv. Caie! og John Lagora.

Duoens sammensætning af dyb bas, 90’er inspirerede tribaltrommer, intelligent syntharbejde og et gennemgående varmt og sexet tema, har gjort dem til et efterspurgt act, og det er derfor i spænding at New Kids On the Decks venter på at kunne præsentere dem for første gang på dansk grund.

Fredag vil Caie! & John Lagora, der i dagligdagen besidder de borgelige navne Lars Pärschke og Tim Wucherpfennig, tro mod både de selvstændige produktioner og det fælles samarbejde, spille hver for sig og til sidst servere et brag af en fredagsfest, når de to tyskerhoveder står sammen bag Dunkels pult. Overvejer man om arrangementet er et besøg værd midt i Strøm-hysteriet, hør da følgende tre numre, som virkelig kæmper for at lokke dig med til en fest i det dunkle…

Caie! White Wings
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/08/01-White-Wings.mp3]

John Lagora Black Wings
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/08/02-Black-Wings.mp3]

Caie! & Lagora Miss Wonderful
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/08/2-02-Miss-Wonderful.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *