45:33 REMIXED

LCD Soundsystem

James Murphy, bagmand i LCD Soundsystem og halv ditto hos DFA Records, er om nogen en mand der har oplevet succes, uafhængigt af pladeselskabers krav og uden at være sellout. Det skulle da lige være, da han lavede sit 45:33-mixtape for Nike, ifm. tøjgigantens skokampagne. Resultatet var ikke videre imponerende, men måske kan en række kunstnere snart gøre noget ved dette.

14. september udkommer nemlig en remixudgave af 45:33. Hvor den originale 45:33 er et ongoing album vil de kommende remixes præsentere forskellige udtryk, hver for sig, og er af dén grund også betydeligt længere end femogfyrre minutter og treogtredive sekunder, som tilfældet er det på originalen. På det remixede 45:33 vil man kunne finde otte numre, med remixes fra navne som Pilooski, Prins Thomas og Trus’ Me. Resultatet er blevet et disco-overvejende korstog, og det er jo lige mig. Men mens nogle numre er ret kedelige og uden slagkraft, er der samtidigt også nogle numre der har fanget min interesse. Heriblandt nævnes norske Prins ThomasDiscomiks Remix og Theo Parrishs neodisco-lyd, som sågar akkompagneres af en vokal. Anbefalinger går som varmt brød, så her kommer disse, og kan man lide musikken, så husk at købe musikken i bedre kvalitet, når kalenderen siger den 14. september.

LCD Soundsystem 45:33 (Prins Thomas Diskomiks Remix)
[audio:https://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/08/03-45_33-Prins-Thomas-Diskomiks-Rem.mp3]

LCD Soundsystem 45:33 (Theo Parrish’s Space Cadet Remix)
[audio:https://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/08/04-45_33-Theo-Parrishs-Space-Cadet.mp3]

Tracklist:
1. 45:33 (Runaway Remix)
2. 45:33 (Prince Language Remix)
3. 45:33 (Prins Thomas Diskomiks Remix)
4. 45:33 (Theo Parrish’s Space Cadet Remix)
5. 45:33 (Trus’ Me Remix)
6. 45:33 (Padded Cell Remix)
7. 45:33 (Pilooski Remix)
8. 45:33 (Riley Reinhold Remix)

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *