You feel vulnerable around me

promo1

Flere års venten er langt om længe omme. Kings of Conveniences nye single, Mrs Cold, ramte tilsyneladende diverse radiostationer rundt om i verden, i går. Albummet kommer til at hedde Declaration Of Dependence og rammer pladehandlen 2. oktober, blot fire dage før Erlend Øye og Eirik Bøe gæster Vega i København.

Førstesinglen er allerede nu blevet rippet fra radioen af inkiostro og den rammer mig lige hvor den skal. Selvfølgelig gør den det, da jeg i forvejen elsker den norske duo fra Bergen. De uimodståelige smil, de jazzede kindkys fra musikken og charmen er lige mig, og jeg venter spændt på nordmændenes tredje udspil, som er indspillet i Italien, Bergen samt Erlends lejlighed. For at slå den sidste ventetid kan vi begynde med det førnævnte rip, der er af overbevisende god kvalitet.

Kings of Convenience Mrs Cold (Radio rip)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/07/Kings_of_Convenience_-_Mrs_Cold_radio_rip.mp3]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Thomas J says:

  Jeg må sige, at jeg synes, det er et vildt lækkert nummer. Det er godt nok længe siden, jeg har hørt deres ‘Quiet is the New Loud’, men hold op hvor det der nummer minder mig om, hvor stor en fejl det er, jeg ikke er indehaver af et af deres album. Generelt er Erlend Øye jo bare mega cool.

 2. Martin says:

  Fuldstændig fantastisk nummer! Det bliver fedt på vega den 6. oktober.

 3. DAvid! says:

  thanks for the song!
  greetings from Mexico!

  its great I’ve found your site..!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?