Vindere af konkurrencen om billetter til Nôze!

Nôze

For et par uger siden gav vi her læserne af Regnsky mulighed for at vinde 5×2 billetter til franske Nôze‘s koncert på Voxhall i Århus. Den løber af staben imorgen, så nu er det i den grad på sin plads at finde vinderne. Som ekstra bonus er vi blevet tildelt 10 ekstra billetter, så vi nu kan tilbyde endnu flere muligheden for at opleve Nôzes, efter rygterne, vilde liveshow. Nogle af de bedste kommentarer lød således:

Theodor C:

“Tillykke! Bliver nød til at nævne “Parov Stelar” og hans nummer “Libella Swing”. Forstår simpelthen ikke at han ikke har fået mere omtale blandt de danske blogs. Libella Swing var for mig klart et at de fedeste danse-tracks i 2008 og synes stadig det holder.”

Nicolas:

“Tillykke med de 1 år!

Umiddelbart har der været en del gode indlæg, hvor jeg har fået støvet nogle forskellige mp3′er op undervejs (Bla. ret glad for Classixx remix af Buzzin som gjorde mig ret hooked på deres andre remixes). Men mit favorit indlæg må nok være jeres coverage af 2 many DJ’s ved Roskilde, hvor det var et meget gennemarbejdet indlæg om både 2 many dj’s forhistorie, og samtidig hvad de bød på til deres live show med tilhørende videoer. Jeg havde altid været i tvivl om den præcise rolle af 2 many dj’s i forhold til soulwax, og det hjalp i med at opklare en smule. Så tak for det!”

Nikolaj Juul Nitschke:

“Tillykke med det første år og tillykke med at have produceret en fantastisk blog! Jeg ser virkelig frem til alle indlæg, selvom det ikke er al musikken der tiltaler mig, er det nogle gennemarbejdede posts. Jeg var særlig vild med indlægget om Fanfarlo både fordi de er rigtig sprøde og fordi indlægget gav en meget rammende beskrivelse af den stemning deres musik skaber.”

Vi er rigtig glade for alle kommentarerne, og glæder os til endnu et år med masser af god musik! Følgende har hver fået to billetter til koncerten på fredag:

Anne-Kathrine
Vivi
Theodor C
Nicolas
Nikolaj Juul Nitschke
Mai Boline Bjerre Jørgensen
Morten Ettrup
Theis Molin
Thomas Rust
Martin Sørensen

Vi håber koncerten bliver en bangin’ fest for jer alle!

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Bjørn says:

    Tillykke til jer alle!!! Håber i alle for en rigtig fed koncert.!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?