There’s No Blood In Bones

No Blood In Bones
Kun hvis man tæller marven med.
Det kan man godt gøre i tilfældet No Blood In Bones. Her er nemlig tale om et gennemført projekt med veludviklede knogler.
At der er tale om et (næsten) hel nyt projekt opdages hurtigt ved en surf på duoens myspace, der kun kan prale med lidt under 9000 profilvisninger. Det er dog langt under, hvad bandet fortjener, for her er tale om mennesker med fingre velplaceret på både den musikalske og menneskelig puls.
Teksterne kredser om små snapshots fra virkeligheden. Om pigen, der sidder opslugt af musikken fra høretelefonerne, uden øjne for omverdenen. En pige man blot kan drømme om, netop som No Blood In Bones gør på nummeret “Headphones”, hvis konstante rytme sender mine tanker i retning af Caribous sommerlige plade “Andorra” fra forrige sommer.
Den mere nedbarberede “I Am A Statue” er ligeså lovende, og viser en glæde for lavmælte korharmonier, der holdes i et befriende behersket leje, selvom i korte sekvenser for lov til at stræbe mod højder.  
Detaljerigdommen er overvældende på de to tilgænglige demoer, og det lover godt om et udtryk med mange facetter, der både rammer kornet på de stille, folkede numre og de mere poppede 60’er inspirerede.

No Blood In Bones består af Morten Dam og Sven Busch Andersen, der tidligere har gjort sig bemærket henholdsvis som sanger Green Concorde og trommeslager i No Privacy, og i øjeblikket forhandles der kontrakt med et mindre uafhængigt label. No Blood In Bones er langt mere poppet end Green Concordes bastunge, postpunk univers, hvor man næsten kunne mærke den kulsorte eyeliner når man lyttede til musikken. I stedet giver No Blood In Bones fornemmelse af eftermiddage med blødt, nyslået græs under tæerne, behageligt selskab og mousserende vin. Her er invitationen:

No Blood In BonesHeadphones
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/07/Headphones-Demo-No-Blood-In-Bones.mp3]

No Blood In BonesI Am A Statue
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/07/I-Am-A-Statue-Demo-No-Blood-In-Bones.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *