Baby, you’ve got me going so insane

Discovery

Det her er nok noget af det mest hippe lige nu. I mandags udsendte New York-baserede Discovery deres debutalbum, der meget simpelt hedder LP. Bag denne duo finder man Rostam Batmanglij og Wes Miles der også slår sine rødder i henholdsvis som Vampire Weekend og Ra Ra Riot, og altså nu leger med dette sideprojekt. Ligesom Miles er forsanger i Ra Ra Riot står han også vokalarbejdet hos Discovery.

Discovery spiller en slags utraditional, funky og elektronisk indiepop med drum machine og mange fede samples og kan sikkert bedst sammenlignes med Hot Chip – som mange allerede har gjort det. På debutalbummet har jeg særligt kastet min kærlighed over nummeret So Insane, hvor der i nummeret sker flere temposkift undervejs – hvilket jeg synes denne musikverden godt kunne bruge mere af! Når vejret bliver bedre er Discovery helt sikkert en duo, hvis musik mine højtaler skal gennemkneppe.
Jeg bør måske lige introducere dem for hinanden.

Discovery So Insane
[audio:https://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/07/Discovery-So-Insane.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Kristian says:

    Voldsomt hipt, indeed!

  2. keem says:

    hey loved your blog! wanna trade links?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?