Afbræk: Hvad sker der ellers?

waiting for action

Ja, mit hjerte befinder sig vidstnok stadigt på Dyrskuepladsen i Roskilde og Regnsky mangler endnu at berette om enkelte koncerter og ikke mindst interviews, men for, at det ikke skal gå hen og blive alt for kedeligt og dreje sig om for få ting, tager jeg lige en kigger på, hvad der ellers hitter (for mig).

Den danske reggaegruppe BliGlad er for tiden aktuel med EP’en Kære Kirsten. Herfra er nummeret Dans For Satan blevet remixet af den i forvejen glade Christopher Egeberg. De fleste genkender ham nok mere for sit kunstnernavn Flip – og så er sagen en helt anden. Dette nummer har som noget helt særligt fået lov til at dele med jer. Nummeret er nedtonet, ja nærmest monotont, men efter et par gennemlytninger er jeg ret sikker på at man kan mærke dybden i nummeret. Bassen er ikke altoverskyggende hvilket hjælper på feel good-fornemmelsen der hviler sig over nummeret. Jeg håber virkelig I kan lide det, for er det tilfældet, så vil jeg på det varmeste anbefale også at erhverve Sunny Beach Happy Slap Mardi Gras‘ remix af Skinke Med Laksko.

BliGlad Dans for Satan (Flip Remix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/07/03-Dans-for-Satan-Flip-Remix.mp3]

20. juli udkommer den nye digitale Franz Ferdinand-single Can’t Stop Feeling, som blandt andet indeholder et flot remix af den allestedsnærværende danske gruppe WhoMadeWho. Går man ind på Domino Recordo for blot at indtaste sin mail-adresse, får man til gengæld dette remix sparket gratis lige i ansigtet efterfølgende og jeg vil på det varmeste anbefale at man gør dette. Nummeret er nemlig frækt og funky nok til at man ikke bør undgå det. Og så er det vel altid sjovt at høre hvordan det lyder, når et hoftesvingende band remixer et andet hoftesvingende band.

Franz Ferdinand – Can’t Stop Feeling (Who Made Who Remix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/07/05-Cant-Stop-Feeling-WhoMadeWho-Remix1.mp3]

For tiden imponerer Kim Las, den tidligere forsanger i Money Your Love, heftigt med den digitale udgivelse af numrene Morskaben og Boxen. Udover at det selvfølgelig nævnes, at Morskaben virkelig er kunst udover den vildeste fantasi man end må have, så har danske Kasper Bjørke på dette digitale udspil også givet sit besyv med i form at remix af dette nummer. Remixet er lidt mere upbeat i forhold til originalen og giver mig associationer til den igangværende wave som man også kan høre Tartelet Records, hvor de der sydamerikanske træk er en af grundtankerne. Det er hørt før, men jeg synes faktisk det er rigtig godt. Og deler du glæden for dette nummer, så download det inden der er gået to uger.

Kim Las Morskaben (Kasper Bjørke Remix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/07/05-Morskaben-Kasper-Bjørke-Remix.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. indiepige says:

    er ret positivt overrasket over kasper bjørke remixet. digger det faktisk.

  2. Bjørn says:

    Kasper Bjørkes mix er lækkert.!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?