Yourspace @ Roskilde

Yourspace

Sidste år brugte jeg en hel del tid netop det sted under Roskilde Festivals opvarmningsdage.
Yourspace er et område lige til venstre for Pavillionscenen, der fungerer som den mindre etablerede del af den danske musikbranches talerør. Udover  de fælles stand for undergrundslabels (bl.a. repræsenteret ved Efterklangs Rumraket og århusianske Morningside Records), er der et væld af mere publikumsorienterede aktiviteter.
Heriblandt hovedaktiviteten i Yourspace-området, de forskellige paneldebatter. Gennem opvarmningsdagene, såvel som under den egentlige festival dominerer de områdets podium. Udover liveinterviews med nogle af festivalens aktuelle kunstnere (heriblandt Oh No Ono) og oplæg om musikbranchen, glæder jeg mig særligt til de liveanmeldelser, der mandag-onsdag giver en anderledes og måske mere konstruktiv form for anmeldelse, da den fungerer som en dialog mellem kritikere og band – og så selvfølgelig publikums input, der er mere end velkomne under aktiviteterne i Yourspace.
Selv vil Regnsky være repræsenteret som anmeldere under mandagens liveanmeldelse (kl. 16) af Twins Twins koncert søndag, så kom og få en snak med os.

Vi glæder os nu mest af alt til at deltage i de to debatter om musikblogs, der tirsdag kl. 16 foregår under overskriften “Musikblogs – hvad kan de bruges til” og lørdag kl. 14:30 som “Hvad er en musikblog“. Spændende emner, som vi håber at få diskuteret med andre ivrige blogskribenter såvel som -læsere.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *