Start(!) guiden #2

start! festival

Lige et par sidste anbefalinger til årets Start! festival. Tjek også denne guide for omtale og anbefaling af bl.a. Annasaid, Artarena og Mislyd. Festivalen åbner i dag, og udover de omtalte navne, spiller kendinge som When Saints Go Machine, Vinnie Who, Diefenbach, My Evil Twin også. Klik på navnene for vores tidligere omtale af grupperne.

Phono/Jacob Thiessen
Jacob Thiessen går musikalsk under navnet Phono. Og hos Phono står menuen på dubbet techno. Af den rigtig gode slags. Spinkle melodier og bredt lydbillede, der stadig er tyndt og sprødt, som på den opklippede og alligevel svævende “I am an unimmigrant”. Phono formår at forene lyden af eftertænksomme aftenener og fest, og spilletidspunktet kl. 21 på Club 55 scenen kunne ikke være bedre.

Freja Loeb by: Ann Sophie Von Bulow
Lørdag starter dagen allerede kl 14. Dog har jeg først tænkt mig at drage mod festivalen ved en 15-tiden, for her vil Freja Loeb blødgøre dine øre til dagens strabadser indenfor kategorierne indierock og det, der er værre. Jeg har tidligere erklæret min kærlighed til hende, og jeg gør det mægtigt gerne igen. Det er ikke lykkedes mig at fange popprinsessen live tidligere, og nu har jeg besluttet mig for det skal være. Electrodiscopop, ja tak. Hun er på DSB Wildcard scenen kl. 15:00.

Mærk
Århusianske Larsen & Furious Jane spiller ikke på årets festivalen. Det gør Mærk tilgengæld. Mærks lyd sender først og fremmest tankerne mod den århusianske indiescene, selvom bagmanden Thomas kommer fra København. Musikalsk spænder Mærk gerne sine numre over mange forløb, der udvikler sig fra små tætlukkede guitardrevne passager, til melodier der rækker langt ud over bygrænsen – hvad enten byen er Århus, ligger på USA’s østkyst eller hovedstaden. Genremæssigt er Mærk uplacerbar, og hans egen beskrivelse er sådan set bedst: Mœrk lyder af stivbenede beats, småpunkede vælte-guitarer og analoge synths. Tilføj et skvæt velspillende band, og smut forbi Mini-Øksscenen d. 6.6. kl. 20.45.

Mærk Ailing Star
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/06/07-ailing-star.mp3]

Start! Festival
Den Brune Kødby
4.-6. 6.
Entré: 150,- pr. dag, 300 kr. for partout billet.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *