She’s buzzin’ all over me

califonia, baby

Det er den typiske historie om en ung stereotypisk rapper fra den amerikanske west coast, der synger om bitches n’ blings, om at bevare sit fine omdømme og al den kærlighed&dyke som han modtager på sine turnéer. Hvor uoriginalt, kvalmende og kedeligt.

Navnet er Aaron Smith, der som rapper går under kunstnernavnet Shwayze. Smith er 23 år gammel og spytter vokalerne ud, mens hans ven Cisco Adler står for det instrumentale. Et samarbejde, der for godt et år siden resulterede i et debutalbum, hvor nummeret Buzzin’ figurer. Og bare fordi det hele ikke er bad boy beats og wuuup wuuup, men i stedet akkompanieres af guitar og håndklap, behøver det ikke at være skelsettende interessant.

Dette nummer er selvfølgelig henledende til essensen af dette indlæg. Først og fremmest pga. overskriften, men selvfølgelig også fordi jeg foretrækker at erklære min kærlighed til numre, der rent faktisk fortjener den.
Nuvel! Classixx har lavet et fedt remix af ovennævnte nummer, meget sommerligt, hvilket falder godt i spænd med den nuværende vejrlige situation, hvor vi allerede har haft næsten fire døgn af den officielle sommerårstid. Det er cheesy summer beats, nærmest dvalende. Fokuser eksempelvis på det faktum, at nummeret kører i et lavt antal beats per minute.
Pinsesolen er måske forduftet, men tag endelig nummeret med ud til en solnedgang klokken 21.40. Det skulle være så rart.

I øvrigt, Aaron Smith: Peru er ikke nogen by. Tsk, tsk, tsk.

Shwayze Buzzin’ (CLASSIXX REMIX)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/06/buzzin-classixx-remixx.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Kristian says:

    Jeg har hørt det nummer helt afsindigt meget i min ferie!
    Tak Regnsky :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?