Nokia x Viceland presents: KONKURRENCE

Distortion

I forbindelse med den kommende Distortion i København har telefongiganten Nokia i samarbejde med magasinet Viceland lavet en konkurrence, der i sin enkelthed går ud på at sammensætte en playliste á højest otte numre, som man kan stemme på og give mellem 0.0 til 10.0 point. De otte højest rangerede playlister deltager herefter i en iPod-Battle i Vicelands lokale til Distortion Final Party.

Valg af numre foregår gennem et “Drag’n’drop”-system, hvor en række forholdsvis nutidige og mainstream numre til rådighed for at udpege vores 8 udvalgte. Dette snævre udvalg betyder, at det bl.a. ikke har været plads til Talking Heads “Psycho Killer” eller “Endnu En” med Nik og Jay, men trods manglen af disse to dybt essentielle elemeneter er vi nu alligevel blevet tilfredse med resultatet:

Regnsky DJ's playlist

At spille til Distortion Final Party synes vi kunne være noget af det vildeste – så følg linket, træk curseren over på karakteren 10.00 og stem op til FEMHUNDREDE gange på vores playlist. Så glæder vi os til at spille vores helt selvvalgte numre for jer på lørdag!

Distortion Final Party
m/ Supermayer (DE), Tim Sweeney (US), Dirty Soundsystem (FR) m.fl.
6.6.2009 kl. 21-06
Entre: Distortion Turpas, ellers 160 kr.

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?