Nobody Knows Anything

Nobody Knows Anything: DFA Presents Supersoul Recordings

Vi skal noget tid tilbage. Faktisk næsten et helt år. August, 2008; er der nogle der kan huske hvad der skete dér? Det var noget med De Olympiske Lege i Kina, krigen mellem Rusland og Georgien, og en måned, hvor kunstnere som Choir Of Young Believers, Small, Milosh og Conor Oberst udsendte plader.

Og så var der lige en helt bestemt kompilation. På en dobbelt-cd fejrede det New York-baserede pladeselskab DFA, med sit særlige fokus på disco og dance-punk, en række af de bedste numre baseret på de to første år med udgivelser på vinyl og digitalt fra det Berlin-baserede label Supersoul Recordings. Albummet udkom på DFA’s sublabel Death From Abroad og tæller blandt andet Supersoul-frontmanden Xaver NaudascherSkatebård, Max Brannslokker og Walter Jones, der også har fået en aftale med DFA efterfølgende.

Nobody Knows Anything, som pladen hedder, besidder mange referencer til stilen fra DFA Records, men kaster også om sig med kærlighed til space disco, house, italo, den eksperimenterende krautrock og en underligt alternativ form for minimal, som hjembyen er så kendt for. Det lyder som en underlig og ligefrem klodset mikstur, der med sin brede omfavnelse af forskellige genrer kunne være et problem – men jeg mener derimod at det netop er det skønne ved Nobody Knows Anything, at man ikke har valgt en bestemt, god genre, men netop fokuseret på det gode udvalg af numre, Supersoul Recordings har at byde på. Derfor undrer det mig også, at denne kompilation ikke fik mere omtale  herhjemme. Så lad os fejre den sammen!

Xaver Naudascher Lost
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/06/01.-Xaver-Naudascher-Lost.mp3]

StrangeletsRiot On Planet 10 (Blitz Gramsci Remix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/06/13.-Strangelets-Riot-On-Planet-10-Blitz-Gramsci-Remix.mp3]

Max Brannslokker Stropharia
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/06/08.-Max-Brannslokker-Stropharia.mp3]

Bonus! LCD Soundsystem, Prinzhorn Dance School og The Rapture er langt fra ene om at have udgivelser på DFA Records. For tiden er The Juan Maclean og førnævnte Walter Jones aktuelle med udgivelser, henholdsvist i form af cd’en The Future Will Come samt singlen I’ll Keep On Loving You. Herudover laver duoen Yacht en maveplasker på alle danske disco-elskere den 27. juli med albummet See Mystery Lights. Og sidst, men ikke mindst, lavede Rub N’ Tug et ret så godt remix af Capracara tidligere i år. Så blev det også til lidt info om den nuværende situation for DFA Records.
Følgende fire numre rummer en positiv aura, så kombinér dem og du kan skabe en fed jeg har lige fået hue på, vejret er godt og det er Skt. Hans’ Aften i morgen-playliste. Ish.

The Juan Maclean One Day
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/06/03-one-day.mp3]

Walter Jones I’ll Keep On Loving You
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/06/01-Ill-Keep-On-Loving-You.mp3]

Yacht Psychic City
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/06/05-Psychic-City.mp3]

Capracara – King Of The Witches (Rub N’ Tug remix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/06/King-Of-The-Witches-Rub-N-Tug-remi.mp3]

Støt DFA og shop nogle fede numre på Beatport.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *