Holy Ghost! will come back

Holy Ghost!

Jeg har tidligere skrevet om og givet en masse kærlighed til amerikanske Holy Ghost!. Dette har imidlertid drejet sig om tre tilfælde, hvor de har remixet kunstneren Curses!, samt et Mock & Toof-remix af 2008-hittet Hold On – og senest deres remix af popkongen Michael Jackson for ikke mindre end et par timer siden. Men de kan også helt uden remix-indgribning. Nick Millhiser and Alex Frankel, to venner siden barndommen, fremviser påny deres kærlighed for old-school synthesizers med den nye single, I Will Come Back.

Det fem og et halvt minut lange nummer, som udkommer på Green Label Sound, fremhæver mange af duoens inspirationer fra DFA-labelets producere, James Murphy og Tim Goldswhorty Nummeret er episk, og medvirker med gæstevokal fra Brooklyns ungdomskor. Denne single vil også medvirke på den meget hypede debutplade, som vil udkomme engang næste år, på duoens inspirationslabel, DFA Records.

Holy Ghost! I Will Come Back
[audio:https://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/06/I-Will-Come-Back.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *