Fanen frem for Fanfarlo

Fanfarlo
Skal vi ikke råbe hurra for blogging og for Fanfarlo?
For mon ikke Fanfarlo bliver det mest bloggede band lige om lidt?
Det er der i hvert fald al mulig grund til.
Det engelske rockband stiftede jeg første gang bekendtskab med gennem Det Elektriske Barometer, dengang det stadig var lidt fremsynet, vel for 1½ år siden. Nu er svenske Simon Balthazar imidlertid på banen med sit band igen. Og de har en ret sympatisk plan for deres indtagelse af verdenen:

“Hello. Because we want everyone to hear our album, and in the spirit of “why not”, we are now letting you download it, along with 4 exclusive bonus tracks, for a mere one dollar until July 4th (or, if you like, Independence Day.)”

Fanfarlo lyder lidt som en stor familie, og musikken er så sympatisk og rar, at det er til at blive helt kulret over. Som en varm uldsweater giver musikken dig ligeså meget velvære. Når jeg bliver gammel (eller det bliver vinter, bare), så skal jeg sidde med en kat på uldplaiden, et krus the i hånden, ild i brændeovnen og Fanfarlo på anlægget.

Følg linket til gruppens hjemmeside her. Umiddelbart lyder det til at være verdens mest sympatiske band, der giver deres faktisk helt fantastiske musik væk.
Stilmæssigt er vi ovre i noget stort instrumenteret indiepop, der dog har en karakteristisk simpel lyd, der aldrig bliver overlæsset med andet end gode melodier. Det er holdt simpelt, men samtidig får numrene lov til at løfte sig på en underfundig vis, der måske kunne vække mindelser mod Beirut. Så for suckers for klaver, klarinet og klassisk inspireret instrumentering er der godt nyt.

Fanfarlo – Finish Line
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/06/finish-line.mp3]

FanfarloLuna
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/06/luna.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *