Return of the Red jumpsuits

Datarock

Mere fra Bergen. Jeg elsker Bergen. 8. juni er Datarock klar med deres andet studiealbum Red – fire år efter debutalbummet Datarock Datarock og to år efter EP’en See What I Care udkom. D’herrer Frederik Saroea og Ketil Mosnes spiller en gang legesyg og drilsk danserock blandet med elementer af electro og en rimelig fræk guitar – mens inspirationerne altid har været kendt for at komme fra Talking Heads og Happy Mondays. Teksterne fra debutalbummet var kendt for at være tvetydige, humoristiske og til tider frække – tjek eksempelvis Princess eller det nærmest fantastiske nummer Computer Camp Love.

Efter at blogosfæren begyndte at lirke op for materiale fra det kommende album Red sidder jeg efter smagsprøverne tilbage med forholdsvis høje forventninger – Førstesinglen Give It Up har allerede været ude i et par måneder og har ligeså fået et visuelt udtryk i form af en musikvideo hvor fem mænd i røde joggindragter deltager i en syg nok gadebattle.

Jeg er desuden også blevet lidt vild med numrene Dance! samt Amarillion.
Opfang lige de første fire linier af Amarillion:

I wanna hold your hands tonight,
I wanna walk you home from school,
I wanna take you on a date,
I wanna treat you like a fool.

…og det er jo lige sådan noget jeg er vild med. Datarock består af drenge der spiller musik der er ligetil og det fejrer jeg personligt med lidt godter til jer.

Datarock Amarillion
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/05/amarillion.mp3]

Datarock Dance!
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/05/dance.mp3]

Datarock – Computer Camp Love (fra Datarock Datarock)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/05/03-computer-camp-love.mp3]

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?