Regnsky på Pitstop

Regnsky & Allike Allergi præsenterer...

Og vi fortsætter med at spille. Efter en helt igennem vellykket aften i går med fuldt hus og en ekstra times set på Jolene stiller Søren og jeg os i morgen bag pulten på Pitstop i Kolding. Aftenen vil blandt andet kraftigt stå i Regnskys tegn da vi sammen med de hypede VJs Allike Allergi arrangerer festen. Udover yours truely spiller LOCO-bagmanden Andreas Lemche og den svært populære DJ-duo Matias&Løwenstein.

Vi håber selvfølgelig at vores forventninger om endnu en succesfuld aften vil blive indfriet og håber på at se en masse glade og smukke mennesker. Som en appetiser skal I lige fodres med det senest offentliggjorte mixtape fra Matias&Løwensteins kreative hænder.

Matias&LøwensteinGæstemix for Dish podcast

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *