Not safe fer woooooooork

Nogle videoer fortjener bare mere opmærksomhed end andre. Nogle fordi de er så veludført originale, andre fordi de bare er så grænseoverskridende og provokerende, at man ikke kan undgå at støde på dem, om så hele verdens mainstream musik-tv bortcensurerer dem. En af dem  der har opnået sidstnævnte provokation er den franske electrogruppe Make The Girl Dance der med deres single Baby Baby Baby render rundt i parisiske stræder, fuldstændigt afklædte, kun tildækket af sorte censurbjælker, hvorfra nummerets tekst står angivet.

Make The Girl Dance Baby Baby Baby
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/05/baby_baby_baby_radio_edit1.mp3]

Flying Lotus, som ifølge min egen overbevisning stod bag et af de bedste albums fra 2008, Los Angeles, hvorfra nummeret Parisian Goldfish figurerer. Musikvideoen til dette nummer blev et fuldstændigt absurd og farverigt resultat. I videoen ser man to afrooo americans på et dansegulv og før man ved af der er der kærlighed i luften. Eller fysisk tiltrækning. Ser det ikke godt ud?

 

Flying Lotus Parisian Goldfish
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/05/11-parisian-goldfish.mp3]

Men eftersom Regnsky ikke helt er Danmarks mest seksuelt frustrerede blog skal vi da også lige slå et smut væk fra al dét hud. Derfor runder vi af med amerikanske School of Seven Bells, som Eva skrev om tilbage i marts måned. Deres nye single My Cabal er netop udkommet, og i den forbindelse skal der selvfølgelig også helst gerne følge en musikvideo med. My Cabal har ikke været nogen undtagelse – se videoen og få udviklet en gravalvorlig søsyge samt en kærlighed for uklare linser og usædvanlig langt pandehår.

School of Seven Bells My Cabal
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/05/my-cabal.mp3]

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?