audacity of HUGE

Simian Mobile Disco

Det her er jo nærmest ikke fair. James Ford og James Shaw fra engelske Simian Mobile Disco teaser mig gang på gang når de med jævne mellemrum lancerer nyt materiale fra deres kommende album, Temporary Pleasure, som udkommer 17. august. Vi har tidligere sat tænderne i og smagt 10,000 Horses Can’t Be Wrong og Synthesise. Nu er tiden kommet til det tredje udspil i form af nummeret Audacity of Huge hvor den Massachusetts-baserede solist Chris Keating på helt igennem imponerende vis pryder vokalsiden. Det ville ikke være på sin plads hvis jeg mente dette nummer er banebrydende nyt, da særligt bassen har mange fællestræk med de to førnævnte numre, men alligevel er der grobund for at kalde Audacity of Huge det hidtil bedste man har hørt fra Simian Mobile Disco’s kommende album.

TRACKLIST: Temporary Pleasure
1. Cream Dream (featuring Gruff Rhys)
2. Audacity of Huge (featuring Chris Keating)
3. 10000 Horses Can’t Be Wrong
4. Cruel Intentions (featuring Beth Ditto)
5. Off The Map (featuring Jamie Lidell)
6. Synthesise
7. Bad Blood (featuring Alexis Taylor)
8. Turn Up The Dial (featuring Young Fathers)
9. Ambulance
10. Pinball (featuring Telepathe)

Simian Mobile Disco Audacity of Huge (Feat. Chris Keating)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/05/audacity-of-huge-feat-chris-kea.mp3]

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?