As real as you make it

The Faint

Sidste år udkom det Nebraska-baserede dance/punk-band fra The Faint med deres syvende studiealbum, Fasciination. 7. juni udkommer franske Das Glow‘s remix af den sjette skæring på albummet, Mirror Error, på Boysnoize Records – en fortolkning der er så fantastisk morsom. Men ligeså fantastisk morsom den er, ligeså irriterende kan den være for andre. Uanset hvad må man konkludere at Das Glow er kommet op med en festappel der ikke tidligere er set lignende.
Remixet udkommer i løbet af sommeren i fysisk format.

Prøv at synge med.

The FaintMirror Error (Das Glow remix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/05/01_mirror_error__das_glow_remix_2.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *