VUF#5

vuf5

VUF Records er på banen med den 5. kompilation i rækken, og igen har mr. labelman Jonas Højgaard samlet en række tracks som viser det elektroniske vækstlag samt nogle remixes af mere kendte bands og artister.

Jeg har tidligere omtalt den 4. kompilation, som udkom 1. januar og skulle agere førstehjælp til tømmermænd og udgøre det perfekte tømmermands-soundtrack. That’s Not My Name, Kid, som den 5. kompilation hedder, er ikke på samme måde tænkt som et koncept. Pladen starter stille ud og præsenterer fem knitrende electronica-numre, efterfulgt af vokaltracket “Who Am I”, det mere dubstep/drum’n’bass inspirerede nummer “Gisp” og det elektroniske helvede som Spetakl har smækket sammen på nummeret “Ryst”. Pladen afsluttes af 6 meget forskellige remixes, og her bygges der endnu en gang op til et klimaks. Blandt de 6 remixes finder man navne som Birk Storm, ElectroJuice og Turboweekend.

Den fulde trackliste kan findes som kommentar.

Det er nu 1 1/2 år siden, at VUF Records blev startet op, og successen er ikke til at tage fejl af. I efteråret indgik selskabet en aftale med Playground, hvilket bl.a. har betydet, at VUF nu har mulighed for at komme endnu længere ud til befolkningen. I forbindelse med en nye strategi har man derfor også besluttet, at VUF#5 ikke skal være gratis tilgængeligt som de foregående fire kompilationer har været det. I stedet er der indgået et samarbejde med TDC Musik, som alene vil stå for salget af den digitale plade. Pladen vil kunne erhverves fra mandag d. 4. maj, men allerede nu kan du høre en lille smagsprøve i form af det føromtalte vokaltrack “Who Am I”.

SinusstøvWho Am I

[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/04/who-am-i1.mp3]

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?