Shot in the back of the head

Moby

Første gang jeg stiftede bekendskab med Moby var i en alder af otte år. Det var til tonerne af hans hitalbum PLAY fra 1999 som min mor på det tidspunkt lige havde investeret i. Hele det album står meget klart i min hukommelse, og har dermed også dannet grundlag for en slags kærlighedsforhold til Moby og hans musik.

Nu kan vi snart se frem til nye toner fra manden der efterhånden har fornyet sig et utal af gange. Den 29. juni udkommer Mobys niende studiealbum som kommer til at hedde Wait For Me, og som eftersigende skulle have en mere nedtonet og rolig lyd end de forrige plader.

Et godt eksempel kunne være nummeret Shot In The Back Of The Head. Videoen til sangen er instrueret af ingen ringere end, ifølge mig, verdens bedste filminstruktør: David Lynch. Masser af kærlighed herfra.

Moby Shot In The Back Of The Head
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/04/shot_in_the_back_of_the_head.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *