I’m in love with yr brother

dansdansdans

Jeg følger i Evas fodspor fra i torsdags og fortsætter stimen af uaktuelle numre. Denne gang tager vi tilbage til sommeren, 2007, hvor Patrick Bodmer og Philip Jung alias M.A.N.D.Y. udkom med remixopsamlingen “12 Great Remixes For 11 Great Artists”. Albummet handler, som det nok allerede er afsløret, om 12 remixes. Af 11 forskellige kunstnere – nice surprise! Af de 11 kunstnere var norske Röyksopp de heldige til at få 2 remixes med på albummet.

I dag retter vi dog blikket væk fra Bergen for i stedet at kigge østpå, for at besøge det svenske søskendepar The Knife. Tyske M.A.N.D.Y. gav Karin og Oluf Dreijer en kærlig behandling med et remix af nummeret Pass This On fra albummet Deep Cuts fra 2004. Nummeret ligger lidt langt fra den sædvanlige minimale lyd man forbinder med M.A.N.D.Y., og er i stedet mere energipræget, harmfuldt og dybt. “Send denne videre”.

The Knife Pass This On (M.A.N.D.Y. Remix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/04/06_pass_this_on_mandy_remix.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *