I work on my Poney all day

Poney Poney

Engang var Antoine Hilaire kendt for sit electrorockede enmandsband, franske Poney Poney. Det var indtil problemerne opstod, hvor Hilaire fik sit anlæg stjålet, og så dette som et tegn på at han var nødt til at udvide sit foretagende med nogle menneskelige kræfter. Ind er siden kommet landsmændene Florent og Samuel, som i Poney Poney hhv. spiller på bass og trommer.

På nuværende tidspunkt er de tre franskmænd igang med indspilning af deres meget ventede debutalbum. Indtil videre er det blevet til nogle 12″-udgivelser og deres aktuelle EP, med titlen “When Do You Wanna Stop Working”. Indtil videre har Xavier de Rosnay fra Justice erklæret sin kærlighed til Poney Poney og det har også resulteret i producerarbejde med nummeret Cross The Fader, der som følger af samarbejdet har fået en meget velkendt, Justice-agtig lyd – et nummer der i 2009, for mig, virker ret kedeligt og forudsigeligt.

Et nummer der til gengæld har fanget min fulde interesse er det rockede og friske titelnummer fra deres aktuelle EP. Værsgo at tage for jer.

Poney Poney When Do You Wanna Stop Working?
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/04/poney-poney.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *