Be’ om Regnsky @ Dunkel!

Be' om Regnsky @ Dunkel, 9/4

På Skærtorsdag, den 9. april, står aftenen på Dunkel i Regnskyens tegn, hvor vi fire fra Regnsky står for hele aftenens event.

Udover et todelt DJ-set fra os selv kan vi også præsentere et DJ-set fra Dence Dence/Vinnie. Bag dette alias står de to fyre frontmand Niels Bagge og Dennis Morton fra Vinnie Who.
Herudover vil dunkelbarnet Vinkel og Syg Lyd-bagmanden Alvaro, hånd i hånd please jer med det musik, i ligenu ville ønske roterede kraftigt i jeres hoveder. Som et ekstra lille godbid har vi taget vores gode venner Natur/Teknik med os, som tidligt på aftenen vil forkæle jer med interessant musik før vores headliners går på. Natur/Teknik stammer, ligesom Vinkel, fra Kolding og Pitstop, hvor de for tiden er fast inventar på den koldingensiske klub.

Dørene er åbne fra 23-05, med gratis entré og happy hour hele natten, og vi håber selvfølgelig at vores garanti for en super aften vil resultere i et flot fremmøde med masser af glade, søde og smukke mennesker.

Til sidst vil med en lille appetitvækker lægge noget af det musik op, som vi for tiden ikke kan få nok af. Vi håber selvfølgelig at I heller ikke kan få nok af det, og derfor møder op på torsdag til endnu mere af den slags!

Lo-Fi-Fnk Want U (Thompson edit)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/04/lo_fi_fnk_-_want_u_thompson_edit.mp3]

WhoMadeWhoThe Plot (Noze remix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/04/noze_plot.mp3]

Sebastian Telliér Kilometer (Moulinex remix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/04/kilometermoulinexremix.mp3]

Man kan tilmelde sig facebookbegivenheden hér.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *