You Don’t Have Vision One

Röyksopp (af Stian Andersen)

Vi bliver for en kort stund stadigt hos de norske “fjeldaber” – ikke fordi der ikke sker noget andre steder, men som Eva pointerede i går, fordi der sker så meget i Bergen. Det er da også her dette indlæg tager os hen i dag.

23. marts udkommer det tredje studiealbum fra Torbjørn Brundtland og Svein Berge, som tilsammen bedre er kendt som Röyksopp. Albummet kommer til at hedde Junior, og vi skal faktisk noget tid tilbage for at finde den første smagsprøve fra dette album, i form af nummeret Happy Up Here, som efterfølgende er blevet remixet af et utal af kunstnere, heriblandt tyske Boys Noize.

Nu er større dele af Junior imidlertid blevet leaket, tilsyneladende af et eller andet sneaky bastard, men det har til gengæld efterladt et større indtryk af albummets helhed, og hvad vi kan forvente os når albummet rammer butikkerne om to uger. Blandt andet er det kommet frem at der på pladen medvirker flere gæstestjerner, heriblandt Robyn, Lykke Li og Fever Ray-aktuelle Karin Dreijer, som også tidligere har lagt vokal til et Röyksopp-track, What Else Is There. 

De numre, som jeg indtil videre har taget mest til mig, må siges at være You Don’t Have A Clue samt Vision One. Og for helt at slippe for at give jer en beskrivelse for hvordan de to numre ser ud, kan I simpelthen få dem lige hér.

Röyksopp Vision One
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/03/royksopp-vision-one.mp3]

Röyksopp – You Don’t Have A Clue
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/03/royksopp-you-dont-have-a-clue.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *