We don’t stress

MIXTAPE MOD STRESS

En snært af rastløshed og produktivitet har på det seneste givet mig et ønske om at prøve noget nyt herinde på bloggen. Det resulterede sig i sidste uge i et projekt sammen med Hansharmlös – et projekt der omhandler en række mixtapes, her med den første i rækken.

Bag aliaset Hansharmlös finder man min gode ven, sønderjyden Hans Peter Dinesen. Hansharmlös har tidligere lavet lidt grafisk arbejde for os, mens dagens flyer også er udarbejdet af ham. Det er måske lidt smånepotistisk sådan at trække en bekendt ind i denne manege, men der er altså tale om en meget oprigtig fyr, der virkelig brænder for det han laver.

Ud af samarbejdet med Hansharmlös er der altså kommet et mixtape. Mixtapet har fået den lidt ironiske og meget ambitiøse titel “Mixtape Mod Stress” og passer da måske også bedre ind i en almindelig torsdag eller fredag, end det gør det en ditto søndag eller mandag. Dette kan primært tilskyldes det meget elektroniske lydbillede og et tempo på 124 bpm.
Alligevel er vi meget tilfredse med resultatet og er glade for at kunne dele det med jer.

Setlisten:
Lee Curtiss – Sexy Dancer
Stimming – Funkworm
Tomas Barfod & Fredski – March On Swan Lake
Noze – L Inconnu Du Placed
Dop – Horn’ N Roses (Original mix)
M.A.N.D.Y. & Booka Shade – Donut (oRg.Mix)
Ahmet Sisman – Saruka
James Braun – The Shakers
Mike Monday – Through the keyhole
Minilogue – Animals

Hansharmlös og Morten Regnsky Mixtape Mod Stress (via MediaFire)

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?