Still Night, Still Light

Au Revoir Simone (by Inma Varandela)

Hvis der skal udpeges nogle musikere, som har haft en stor betydning for mig de seneste par år, vil det være på sin plads at nævne de tre piger Erika Foster, Heather D’angelo og Annie Hart. Sammen danner de det Brooklyn-baserede indie pop-band Au Revoir Simone. Første gang de ramte mig med deres synthbaserede musik og synkroniserede vokaler var i 2005 med debutalbummet Verses of Comfort, Assurance & Salvation, mens de igen i 2007 fik mit hjerte til at bløde med opfølgeren The Bird Of Music.

Sidste sommer offentliggjorde de søde piger at de igen var klar til at modtage uendelige mængder af kærlighed, da de fortalte at Au Revoir Simone ville være klar med et tredje studiealbum. Dette album, som kommer til at hedde Still Night, Still Light fik for et par uger siden en udgivelsesdato hæftet fast på sig og står til at ramme pladebutikkerne den 19. maj.

Still Night, Still Light står til at blive en rigtig spændende størrelse at få ind under huden, efter et par gennemlytninger af de nuværende eksempler på hvad vi kan forvente os på det tredje udspil. Ligesom på de to tidligere udgivelser kan vi forvente os masser af synkrone og bløde vokaler sammen med elegant og kærlig pop, med alskens synthesizers, keyboards og drum machines som det instrumentale centrum.

Og hvis I, ligesom jeg, ikke kan vente eller endnu blot har tilgode at få kendskab til disse tre piger fra Brooklyn, så kan I jo starte nedenfor, hvor jeg har prøvet at udpege et par interessante smagsprøver for det kommende album.

Au Revoir Simone All Or Nothing
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/03/03-au_revoir_simone-all_or_nothing.mp3]

Au Revoir Simone Knight Of Wands
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/03/04-au_revoir_simone-knight_of_wands.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *