Rythm on Mars

Dan M

Vi bliver lidt endnu hos søde personligheder med forkortede aliaser. Dan Madsen, som nogle nok kender bedre under navnet Dan M, er en 28-årig fyr fra Albertslund der har DJ’et rundt omkring i efterhånden en årrække. Fire år som DJ har også bragt ham forbi de fleste steder i København, samt forskellige storbyer i udlandet.

Nu er Hr. Madsen imidlertid også begyndt at kaste sin kærlighed over producering af egne tracks, hvilket også har medført en ny musik-profil på MySpace, hvorfra man kan høre det første udspil fra hans hænder, den lækre Rythm On Mars. Og mens vi sidder og nyder dette otte minutter lange nummer, er Dan M så småt igang med at producere flere numre i selskab med James Braun. Første smagsprøve bliver EP’en “Lessons”, som endnu er uden nogen bestemt udgivelsesdato.

Om arbejdet med den dygtige James Braun siger Dan Madsen:

I forhold til “James Braun & Dan M” er vi jo bare to tosser, der lider af samme passion for house musik, som har resulteret i et producerende fællesskab. EP’en udkommer på et San Francisco label, ejet af en velkendt dj og producer. Et label, der sært nok også huser katte og hunde og hvor en stor del af pladesalget går til en musikskole for børn.

“Lessons” vil være at finde både vinyl og digitalt på bla. phonicarecords.co.uk, Beatport.com og Whatpeopleplay.com.

Jeg er yderst spændt på at høre resultatet af samarbejdet mellem Dan M og Hr. Braun, og mens vi venter kan I, udover at streame Rythm On Mars via Dan M.’s MySpace også downloade nedenstående mixtape, som blev smidt ud på nettet forrige måned.

Dan M – Promo Mix Feb 2009 (via zShare)

Setliste:

1. Revival – Peace Division
2. Use me – Michael Melchner
3. Raw cut – Motorcity Drum Ensemble
4. Ego Trippin – Radioslave
5. Free from love – La Pena
6. Libell – Ragga Fonda
7. Return of Jack (Bearweasel Rmx) – Livio & Roby
8. Wearhouse – Robert Dietz
9. Spherical bones – Brothers Vibe
10. Karacho – David Keno
11. Mommas groove (Jimpster..s Hip replacement Mix) – Osunlade
12. Cocco feel and love shonk – Shonky
13. Dancin (A little more dub) – Erick Morillo

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?