Love don’t dance here anymore

Tiga (af Qarim Brown)

Mind Dimension, Overtime og Shoes; tre numre, som tilsammen blot udgør en lille andel af dét album, som har releasedato d. 20. april. Albummet hedder Ciao! Tiga, og hvis den opmærksomme læser ikke allerede har spottet det, så er manden bag dette album den canadiske DJ og producer, Tiga. Ciao! Tiga er hans andet studiealbum, mens han ved siden af også har lavet en lang række mix-albums, blandt andet et for DJ-KiCKS.

De tre ovennævnte numre har allerede kastet en del opmærksomhed af sig, på trods af at vi skal vente endnu halvandet måned på en udgivelse. Hvor Mind Dimension efterhånden har været ude i et godt stykke tid, har Overtime fungeret som en teaser, mens Shoes for første gang blev spillet for et par uger siden på BBC Radio 1 af den engelske DJ og radiovært, Pete Tong.

Et fjerde nummer som også er værd at tjekke ud, er det meget diskoinspirerede nummer Love Don’t Dance Here Anymore, som er lavet i samarbejde med belgiske Soulwax. Introen er to minutter lang og kan virke meget cheesy – kan man overkomme denne intro er nummeret særdeles interessant. Den lange intro kan meget vel forklares ved, at den hører til det afsluttende nummer på Ciao! Tiga, som har følgende trackliste:

Beep Beep Beep (ft. Soulwax)
Mind Dimension (ft. Jesper Dahlback)
Shoes (ft. Soulwax & Gonzales)
What You Need (ft. Soulwax, vocals: Jake Shears)
Luxury (ft. Gonzales)
Sex O’Clock (ft. James Murphy)
Overtime (ft. Soulwax)
Turn The Night On (ft. Gonzales)
Speak, Memory (with Jasper Dahlback and Phillipe Zdar)
Gentle Giant (ft. James Murphy)
Love Don’t Dance Here Anymore (ft. Soulwax)

TigaLove Don’t Dance Here Anymore

[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/03/tiga.mp3]

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?