Dj Hell @ Kødboderne 18

dj-hell

“Det er fredag d. 13. og uden DJ Hell, ingen tur i himlen”. Sådan indleder Kødboderne 18 beskrivelsen af aftenens hovednavn, techno/house dj’en Helmut Geier, bedre kendt som DJ Hell.

Helmut Geier kan måske bedst kendes på hans arbejde med store elektroniske kunstnere, heriblandt Fischerspooner, Tiga og Vitalic. Det er en mand med masser af erfaring der gæster København i aften; indehaveren af pladeselskabet International Deejay Gigolo Records var omkring årtusindeskiftet i fronten på den tyske klubscene, og her har han i 2009 tilsyneladende i sinde at blive.

2009 byder nemlig på Teufelswerk, et solo- og dobbeltalbum som allerede nu har modtaget megen anerkendelse verden over. På dette udspil vil han blandt andet hive store navne som Bryan Ferry og P.Diddy indover og som en lille appetizer bringer vi her to af numrene fra Teufelswerk, The Angst samt Electronic Germany.

Dørene på Kødboderne 18 vil i aften stå åbne fra 22-05, hvor entreen på 90 kr. (50 fra kl. 22 til 23) vil give dig en aften ikke kun i selskab med Dj Hell, men også med Lasse Lovelace og Mike Sheridan.

Teufelswerks trackliste:

Tracklist
CD1: Night
01. U Can Dance (feat. Bryan Ferry)
02. Electronic Germany
03. The DJ feat. P. Diddy
04. The Disaster
05. Bodyfarm
06. Hellracer
07. Wonderland
08. Friday, Saturday, Sunday

CD2: Day
01. Germania
02. The Angst & The Angst Pt 2
03. Carte Blanche
04. Track Four “Nightclubbing”
05. I Prefer Women to Men Anyway
06. Action (Interlude)
07. Hell’s Kitchen
08. Silver Machine

Dj Hell The Angst
[audio:https://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/03/the-angst.mp3]

Dj Hell Electronic Germany
[audio:https://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/03/electronic-germany.mp3]

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?
Warning: Undefined variable $related_posts in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/single.php on line 50