The second Sound Of Copenhagen

Sound Of Copenhagen Vol. 2

For to og en halv uger siden udkom kompilation nummer to fra de to radioværter og DJs Kjeld Tolstrup og Le Gammeltoft, som endnu en gang giver et kvalificeret bud hvilken lyd der strømmer ud af de københavnske vinduer og klubber.

På albummet kan man blandt andet opleve en række kunstnere som vi allerede har erklæret vores kærlighed til her på bloggen, blandt andet Vinnie Who, Electrojuice og Filur. Udgivelsen blev samtidigt fejret med en Danmarkstour, som indtil videre har bragt dem forbi Kolding, Aalborg og Aarhus. Til april vil touren blive rundet af med et arrangement i hhv. København og Odense.
Jeg tog en snak med Le Gammeltoft om oplevelserne hidtil, og Le havde kun gode ord at sige om de koldingensiske, aalborgensiske og aarhusianske gæster:

For at være helt ærlig, så er alle tre jobs gået langt over forventet. Vi har haft det fantastisk, nydt at være på tour – og har været meget positivt overraskede over den modtagelse vi har fået. Alle har været super skønne, festlige, dansende og rosende. Så tak til alle Jer, der dukkede op!
Der er ingen tvivl om, at vi gentager successen!

Et andet tiltag der også har set dagens lys ovenpå udgivelsen af Sound Of Copenhagen 2 er deres nye, smarte og stilrene hjemmeside. På denne nemt tilgængeligt side kan man få et meget godt overblik over en perlerække af landets førende djs og producere indenfor den elektroniske genre. Man kan desuden også lære langt mere om de forskellige genrer, som de forskellige djs foretrækker. 25 forskellige genrer står forklaret ned til detaljer, og hvis man gennemgår disse til punkt og prikke er jeg ikke i tvivl om, at man står langt bedre placeret når det drejer sig om viden indenfor det københavnske dj-liv.

Citeret fra selv samme hjemmeside er der ikke andet at sige end: “Laid back og dybt innovativ, velkommen til København!”.

I Got You On Tape – Somersault (Money Your Love Remix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/02/14-somersault-money-your-love-remix.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Thomas says:

    Perfekt remix!! Second to none.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?