Never better..

P.O.S.

En genre som her på bloggen er blevet en smule underprioteret er hip hop. Underligt egentlig, når man tænker på hvor mange utrolig fede projekter der bare venter på at blive skrevet om. Her tænker jeg blandt andre på den amerikanske rapper Stefon Alexander, bedre kendt under navnet P.O.S. Som teenager spillede han alt fra trommer til guitar og sang i diverse punk rock bands, hvilket har sat et tydelig præg på hans nuværende stil. Glem alt om klichérap og tøsedrenge, her har vi fat i en sand mester inden for faget.

På hans kommende album Never Better, det trejde i rækken, kan man opleve en fed kombination af genrer og stilarter, som er umulig ikke at blive draget af. Med indholdsrige tekster og masser af power, sætter P.O.S. standarten for nutidens rap. Teksterne er personlige og skrape, sagt med en sådan humor så alle kan være med, og pladens fede beats og produktion har åbenlyse spor af P.O.S. tilstedeværelse.

Never Better udkommer den 2. marts, og du får her en forsmag i form af nummeret Goodbye, og videoen til nummeret Drumroll.

P.O.S.Goodbye
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/02/01-goodbye.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *