MODEselektor + appaRAT = Love

Moderat

Et nyt elektronisk dream team er på vej i Tyskland. Fantastiske Modeselektor og ditto Apparat går den 17. april langt om længe sammen om et debutualbum under navnet Moderat, efter flere perioder med samarbejde, blandt andet i 2003 hvor de udsendte EP’en “Auf Kosten der Gesundheit”. Albummet udkommer på Bpitch Control, som tidligere har været værter for både Modeselektor og Apparat.

Denne nyhed er for os fire dagens største, og vi kan da heller ikke få armene ned. Derfor vil vi også dele teaseren fra det kommende nummer, Quedlinburg, som også er navnet på en lille kulturel beriget by i tyske Harzen. Vi vil desuden vende tilbage, når der endelig kommer et nummer i en mere velkendt Modeselektor/Apparat-stil.

Moderat – Quedlinburg
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/02/moderat-quedlinburg.mp3]

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?