Memories of the Dubworld

Jokke Ilsøe

Hvor danske elektroniske kunstnere som Anders Trentemøller, Buda og T.O.M. nærmest er blevet hvermandseje herhjemme og har klaret sig succesfuldt med album-udgivelser, er Jokke Ilsøe et mere ubeskrevet blad indenfor soloudgivelser. Alligevel må Jokke Ilsøe opfattes som en erfaren herre; i over 25 år har Jokke Ilsøe været DJ og siden 1998 har han arbejdet sammen med ovennævnte kunstnere, første gang med Trentemøller og T.O.M. i dj-gruppen Trigbag.  
Efter 10 års erfaring som producer for forskellige projekter som blandt andre Rainbow Bakery med Trentemøller, True To Nature med T.O.M. og Bujok med Buda er Jokke Ilsøe “omsider” klar med sit første soloalbum.

Albummet hedder “Memories of the Dubworld” og albumtitlen kunne sagtens være en indikator for, at det erfaringerne af de 25 år som dj og 30 år som musikalsk aktiv der danner rammerne for albummets lydbillede. Fra “Memories of the Dubworld” har vi her på Regnsky fået lov til at lægge titelnummeret samt Garten op til download. Hvis man er interesseret i mere af Jokke Ilsøe kan man besøge iTunes, hvor man både kan erhverve hele “Memories of the Dubworld” samt en tidligere Ep.

Jokke IlsøeGarten
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/02/jokke-ilsoe-garten.mp3]

Jokke IlsøeMemories of the Dubworld
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/02/jokke-ilsoe-memories-of-the-dubworld.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *