DXD-R 003

DXD-R 003

I efteråret 2007 udkom DXD-R 002 – en kompilation udpeget af DØD-duoen, som blandt andet bød på numre fra Copyfokking, Albertslund Terror Korps og DØD selv. Albummet bød på en lang række af kunstnere fra den danske undergrund, og udgivelsen blev fejret ved at turnere Danmark rundt i selskab med Turboweekend, The Floor Is Made Of Lava og Soundvenue Tour. DXD-R 002 blev en stor succes og der gik ikke længe før oplaget på 300 udgivelser blev revet væk.

I morgen udkommer DXD-R 003, godt og vel et halvt år efter at jagten på numre begyndte. I går aftes modtog vi her på Regnsky en promo-pakke, og denne gang ser det ud til at lyden har bevæget sig væk fra undergrunden – i stedet består DXD-3 003 af en perlerække af de mest populære danske aktører lige nu, i selskab med franske, islandske og argentinske kunstnere.
På albummet kan man blandt andet høre kunstnere som dOP/James Braun, MHM One, Det Sejler I Effekter og Tomboy & Fredski under et helt nyt alias.

Vi har af Martin Høgild alias James Braun fået den store ære at bringe et enkelt nummer fra den kommende udgivelse til streaming, som en lille smagsprøve på hvad der er i vente på DXD-R 003. James Braun har lavet et flot remix af franske dOP, som her på Regnsky allerede har fået opmærksomhed. Nummeret har også medvirket på DØDs Unga Bunga-mix.

Her fra Regnsky kan vi i hvert fald konstatere, efter en gennemlytning af DXD-R 003, at der er grobund for endnu en stor succes!

dOP – Panik (James Braun Swing It Mix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/02/02-02-panik-james-braun-swing-it-mix3.mp3]

I anledningen af udgivelsen vil der selvfølgelig også blive holdt et stort release party. Dette sker på Dunkel og her vil flere af kunstnerene, som er med på pladen, være tilstede som djs og fyre den af hele natten.
Line-up er som følger:

Fuldstændig Mortensen
Magnus
Trolle&Rosenstand
James Braun

Det vil selvfølgelig også være muligt at erhverve sig DXD-R 003, som kan købes for sølle 20 kroner.

DXD-R 003 Flyer

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *