dOP vender tilbage til KBH

dOP

I efteråret skrev jeg om den franske trio dOP, for at promovere deres optræden til Netto Rave.

Nu vender drengene tilbage til København og endda af to omgange. Første gang bliver d. 28 marts til Tartelet Night på Dunkel, og gruppen vender igen tourbussen mod Danmark, når det bliver tid til Distortion Festival i juni.

Personligt synes jeg dOP er et spændende band at følge, fordi de laver alle deres electronics live. Inspirationen kommer fra mange forskellige genrer, og som jeg også skrev i efteråret, er de heller ikke blege for at droppe den elektroniske tradition med “4 to the floor”. På nummeret “Just A Man” kan man fx. opleve et 6/4-beat og på “Romeo” har trioen fået assistance af Nôze og kreeret et jazzinspireret minimal-track.
“Romeo” er i øvrigt en “Regnsky Exclusive”, da det indtil nu kun er få DJs der har haft fingrerne i dette nummer. Enjoy

dOP – Just A Man

[audio:https://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2008/10/just-a-man.mp3]

dOPRomeo (ft. Nôze)

[audio:https://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/02/romeo-ft-noze.mp3]

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?