Daedelus tonight!

Flyer af PernillePernille

I aften gæster amerikanske Daedelus København, hvor han vil spille et live set på Culture Box. Vi har tidligere skrevet om selv samme Daedelus, og vi er derfor rigtig spændte på at opleve ham live. Udover Daedelus vil det også være muligt at opleve Dj-sets fra Carl Emil, der er manden bag Elektroniske Tirsdage og Rumpistol samt en liveoptræden fra Karsten Pflum. Men for at det ikke skulle være nok, så har vi her på Regnsky fået den store ære at optræde med et DJ-set i kælderen, mens Karsten Pflum vil spille efterfølgende!

Vi er rigtig spændte og topmotiverede til, forhåbentligt, at skabe en god aften. Vi vil derfor selvfølgelig også opfordre alle fra hovedstadsområdet til at kigge forbi. Vi håber vi ser jer i aften!

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?