Close Up

Close Up plakat

Noget af det bedste jeg ved, er når unge mennesker rundt omkring i landet engagerer sig i projekter der har som mål at fremme kulturlivet. Et godt eksempel er det tilbagevendende arrangementet, Close Up, i Roskilde. Her er nogle rare unge mennesker tørnet sammen for at skabe et frirum for kunst og musik, denne gang også med performance teater som et nyt tiltag.

Programmet står som sagt på musik, her i form af bandet De Lip der spiller en experimenterende form for dubstep, og som jeg nok skal vende tilbage til en anden gang. De fungerer som aftenens DJs, og vil efterfølgende spiller deres eget musik. Du kan også hvile øjnene på nogle af de flotte kunstværker, som består både i tegninger, fotografier, installationskunst osv.

Temaet denne gang er Love & Youth, og selve arrangementet tager sted på teateret Lo Specchio i Roskilde denne lørdag. Det hele starter klokken 21.00, og der er en lille entré på 20 kr.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *