Blind Man’s Colour

Blind Man's Colour

Forbered dig på en tur i drømmeland med dine nye bedste venner. Blind Man’s Colour består af de tre ung mænd – Kyle, Orhan og Sheridan fra Florida. Bandet vækkede første gang min opmærksomhed i 2008, da de fremlagde tre fantastisk gode covernumre, Taste, Brother Sport og In The Flowers, fra Animal Collective’s album Merriweather Post Pavillion, som kan findes her.

På Blind Man’s Colours’ blog kan man downloade diverse gratis EPer, som jeg bestemt vil anbefale at man giver en chance, da jeg tror de giver et meget godt billede af hvad man kan forvente af det kommende album.
(Et par af EPerne: The Rainbow Faces, Treats From The Garage og Hidders)

Til sidst får du her ørehængeren af en førstesingle Jimmy Dove samt nummeret The Warm Current’s Pull, der udkommer med resten af debutalbummet Season Dreaming, på en endnu uvis dato da bandet lige nu leder efter et pladeselskab.

Blind Man’s Colour – Jimmy Dove
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/02/07-jimmy-dove.mp3]

Blind Man’s Colour – The Warm Current’s Pull
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/02/01-the-warm-currents-pull.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *