Atoi & Kasper Bjørke are neighbours

Atoi

I dag, mandag, udkommer den danske kvartet Atois debutalbum, Youth Machine. Der har allerede været flere muligheder for at udforske albummet, heriblandt via deres MySpace-profil, hvor nu fire af numrene ligger til fri streaming, i selskab med et par remixes.

Et remix der dog ikke er at finde på bandets MySpace er nummeret Neighbour, som har fået en elektronisk opkvikker af Kasper Bjørke. Det er ikke mere end halvanden uge siden at Kasper sidst blev omtalt på Regnsky i forbindelse med duoen Filurs opsamlingsalbum. Hans remix af Neighbour er at finde på en remix-EP, hvor også kunstnere som Copyfokking, MHM One og Ormen kommer med deres bidrag af forskellige nye numre.
EP’en, som består af syv numre og blandt andet andet kan erhverves via iTunes, synes jeg bestemt er værd at tjekke ud.

I den næste månedes tid vil Kasper Bjørkes remix af Neighbour ligge til fri download her på bloggen, hvorefter den stadigt vil være at finde som stream. Remixet er meget interessent og efter også at have hørt den origniale udgave af Neighbour er det spændende, hvor lille lighed der er at spore mellem de to udgaver. Atoi må sandsynligt ikke være det nemmeste band at arbejde med som remixer grundet deres meget avantgarde-poppede lyd og det er derfor et utroligt flot stykke arbejde Kasper Bjørke har lagt i nummeret.

Atoi Neighbour (Kasper Bjørke Remix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/02/07_neighb1.mp3]

Slutteligt skal det også siges – til dem, som er i hovedstadsområdet på onsdag – at der fra klokken 20 vil blive holdt et releaseparty for Youth Machine på Jolene Bar, hvor blandt andet Choir Of Young Believers vil være tilstede for at spille Atoi-covers, mens Kasper Bjørke, Opiate og Ormen vil agere pladevendere.

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?